939 Yihua III Ahşap Yakma Havyası
939 Yihua III Ahşap Yakma Havyası

Yihua 939 III Ahşap Yakma Havyası (YIHUA-939-III)

0,00
Fiyat : ₺0,00(KDV Dahil)

Açıklama

30W  Ağaç Yakma Havyası

Sıcaklık Aralığı:250?-750?

Özellik:

1. 2 adet Ahşap yakma demir sapı, anahtar dönüştürme işlevi vardır, çalıştırırken hızlı bir şekilde farklı uçlar kullanabilir. Havya sapı yanma önleme teknolojisini kullanır

2.  Ahşap, deri, mantar, balkabağı, su kabağı, sert plastik üzerinde sanat eserleri yaratın. Yumuşak plastikler, köpük, kağıt, sentetik kumaşlar ve daha fazlası üzerinde şablon kesimi yapmak için sıcak bıçak ucunu da takabilirsiniz. 

3. Güvenilir Isıtma ve Geniş Sıcaklık Aralığı. Farklı yoğunluklara sahip ahşap veya diğer malzeme türleri (köpük, deri, su kabağı ve daha fazlası) için, istenen yanık izlerini elde etmek için 250?~750? arasında uygun sıcaklığı denemeniz ve seçmeniz gerekecektir. Uç üzerine aşırı basınç uygulamak yerine, kontur rengini kontrol etmenin doğru yolu, ya pirografi istasyonunun sıcaklığını yükseltmek/düşürmek ya da pirografi kaleminin hareketini yavaşlatmak/hızlandırmaktır.

4.Çift Kalem ve Daha Verimli. Geçiş Anahtarı ile A kalemi ve B kalemi arasında serbestçe geçiş yapabilir ve odun yakmak için iki kalemde iki tip tel ucu kullanabilirsiniz ve tek bir iş için kalem uçlarını tekrar tekrar takmanız gerekmez. Ayrıca, değiştirmeden önce ucun soğumasını bekleme zorluğunu da azaltır. Çift Kalem özelliği, daha eğlenceli bir şekilde daha yumuşak bir odun yakma deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR