Sunline 853D+ 3A Sıcak Hava Üfleme-Isı Kontrollu Lehimleme-3A Güç kaynağı
Sunline 853D+ 3A Sıcak Hava Üfleme-Isı Kontrollu Lehimleme-3A Güç kaynağı

Sunline 853D+ 3A Sıcak Hava Üfleme-Isı Kontrollu Lehimleme-3A Güç kaynağı (SUNLINE-853D+)

0,00
İndirim Oranı : %40 İndirim
Fiyat : ₺9.380,84(KDV Dahil)
İndirimli : ₺5.628,51(KDV Dahil)

Sunline 853D+ 3A Sıcak Hava Üfleme-Isı Kontrollu Lehimleme-3A Güç kaynağı

 

Sunline 853D+ 3A Havya İstasyonu; hızın ve pratikliğin önemli olduğu elektrik ve elektronik sektörlerinde teknik servislerin tüm ihtiyaçlarını bir araya getiren bir üründür. Teknolojiyi, kompakt tasarımı, onarım için gerekli tüm cihazları birleştiren havya istasyonu, 3 fonksiyonu barındırmaktadır:

  • Ayarlanabilir 30V / 3 A DC Güç Kaynağı
  • Sıcak Hava İstasyonu
  • Lehim İstasyonu

entegre edilerek yenilikçi tasarımla üretilmiştir.

Sunline 853D+ 3A Havya İstasyonu kullanım kolaylığı sunmaktadır. Kasa içerisine entegre edilen 3 fonksiyonel özelliği, “çift çekirdekli işlemci” sayesinde birbirinden bağımsız olarak çalıştırabilirsiniz. Kombine DC Power Supply cep telefonu için güç sağladığı gibi, aynı zamanda LED gösterge aracılığıyla RF sinyal gücünü de algılayarak ölçümleme özelliğine sahiptir.

Son teknolojiyi kullanan mikrobilgisayar sıcaklık kontrolü P.I.D, ayarlanmış olan sıcaklığı sapma olmadan doğru değerlerde sabitleyerek doğru çalışmanızı ve verimliliğini en üst seviyeye taşımanızı sağlar. ABS, anti-kilit fonksiyonu ise maksimum güvenlik sunar. Fan beklenmedik bir şekilde fonksiyon ve çalışma kararlılığı sorunu oluşturduğunda sistem; kullanıcı ve çevre güvenliğini sağlamak için hemen lehimleme istasyonu ve güç kaynağını çalışmasını keser. Bu da maksimum güvenle işlemlerinizi yapabilirsiniz demektir.
 


 

  • 1 Adet Sunline 853D+ 3A Havya İstasyonu Ana Ünite
  • 1 Adet Sıcak Hava Üfleme Kolu
  • 1 Adet Lehimleme Kolu
  • 4 Adet Nozul
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR