Rigol DS1104Z-S 100Mhz 4 Kanallı Dijital Osiloskop
Rigol DS1104Z-S 100Mhz 4 Kanallı Dijital Osiloskop

Rigol DS1104Z-S 100Mhz 4 Kanallı Dijital Osiloskop (RİGOL-DS-1104Z-S)

0,00
Fiyat : ₺34.284,13(KDV Dahil)

Rigol DS1104Z-S 100Mhz 4 Kanallı Dijital Osiloskop

Rigol DS1104Z-S çok yüksek kaliteli ve performanslı, 100MHz, 4 Kanallı, entegre sinyal jeneratörü içeren dijital hafızalı osiloskoptur. Bu yüksek performans, sadece gerçek zamanlı anlık sinyali yakalamak için değil, aynı zamanda tekrarlanan sinyal ayrıntıları gözlemlemek sağlamaktadır.
 

Rigol DS1104Z-S çok yüksek kaliteli ve performanslı, 100MHz, 4 Kanallı, entegre sinyal jeneratörü içeren dijital hafızalı osiloskoptur.
Bu yüksek performans, sadece gerçek zamanlı anlık sinyali yakalamak için değil, aynı zamanda tekrarlanan sinyal ayrıntıları gözlemlemek sağlamaktadır.
DS1104Z-S’ nin 30.000 wfms / s tarama hızı kullanıcılar için anlık sinyallerin ve anormal sinyallerin daha hızlı yakalanmasını kolaylaştırır.

- 24 Mpts standart Hafıza derinliği
- Entegre 2 Kanallı 25MHz Dalgaformu Fonksiyon Jeneratörü
- 1GS/s Gerçek Zamanlı örnekleme oranı
- 30,000 wfms/s 'e kadar Dalgaformu Yakalama Hızı
- 60,000 Ekran görüntüsüne kadar gerçek zamanlı dalgaformu kaydedicisi(Opsiyonel)
- Düşük gürültü seviyesi, Dinamik Aralığı ( Dynamic Range) : 1mV/div ile 10V/div arasında
- Standart seri veri yolu ( Serial Buses) tetikleme ve kod çözme (decode) : RS232,I2C,SPI
- Standart 3 Yıl Garanti Süresı

Rigol Osiloskopları kalite olarak dünyadaki en iyi markalardan biridir. Ayrıca test ve ölçü cihazları konusunda kendisi AR-GE yapan sınırlı sayıdaki üreticilerden biridir
*Kullanıcı hataları hariçtir.

STANDART AKSESUARLAR
- 4 adet Rigol PVP2150 150MHz Pasif Probe (1.5m), (1:1 veya 10:1 ayarlanabilir)
- Kullanım Kılavuzu
- Kalibrasyon Sertfikası
- Güç kablosu
- USB bağlantı kablosu

 

Özel Özellikler

Resim: 4 Kanal için Geniş Ekran

4 Kanal için Büyük Ekran

17,8 cm (7 ") çaplı ve 800 × 480 piksel çözünürlüğe sahip geniş ekranda dört kanalın tamamını sorunsuz bir şekilde görüntülemek mümkündür.
Resim: Daha Derin Bellek

Daha Derin Bellek

Rigol DS1000Z osiloskopları 12 milyona kadar ölçüm noktası saklayabilir. Daha fazla ayrıntı elde etmek ve ölçüm noktalarında gezinmek için yakalanan dalga formlarının seçilen bir bölümünü yakınlaştırabilirsiniz. İsteğe bağlı bellek modülü MEM-DS1000Z ile 24 milyon veri noktası bile mevcuttur. Bellek genişletme modülü "MEM-DS1000Z" bu sayfada "aksesuarlar" sekmesi altında mevcuttur.
Resim: Hızlı Çekim

Hızlı Yakalama

Rigol DS1000Z Osiloskoplarının yüksek örnekleme hızı (1 GSa / s'ye kadar) ve büyük bellek, saniyede 30.000'e kadar dalga formu kaydetmeyi mümkün kılar.
Resim: Gerçek zamanlı dalga formu kaydı, tekrar oynatma, analiz (seçenek)

Gerçek zamanlı dalga formu kaydı, tekrar oynatma, analiz (seçenek)

Opsiyonel kayıt cihazı modülü DS1000Z-REC ile, kaydedilen dalga biçimleri rahatlıkla kaydedilebilir, görüntülenebilir ve analiz edilebilir. Kayıt cihazı modülü "DS1000Z-REC" bu sayfada "aksesuarlar" sekmesi altında mevcuttur.
Resim: Çok Seviyeli Yoğunluk Derecelendirme Ekranı

Çok Seviyeli Yoğunluk Derecelendirme Ekranı

"Çok Seviyeli Sınıflandırma Yoğunluğu" ekranı, çok sayıda ölçüm değerine sahip kapsamlı sinyal karakteristikleri de tamamen görüntülenebilir.
Resim: Kapsamlı Tetikleme Seçenekleri

Kapsamlı Tetikleme Seçenekleri

Rigol osiloskopları, profesyonel kullanım için kapsamlı tetik seçenekleri sunar. Windows, Nth Edge, Delay, Timeout, Runt, RS232 / UART, I²C ve SPI özel tetikleyicileri, bu sayfada "aksesuarlar" sekmesi altında "AT-DS1000Z Gelişmiş Tetikleyici" modülü olarak seçenek olarak mevcuttur.
Resim: Seri veri yolu kod çözme işlevi (isteğe bağlı)

Seri veri yolu kod çözme işlevi (isteğe bağlı)

Opsiyonel "SA-DS1000Z Kod Çözme Kiti" ile farklı seri veri yolu sistemlerinin seri veri paketleri analiz edilebilir, kodu çözülebilir ve doğrudan bayt değerleri olarak görüntülenebilir. Desteklenen protokoller şunlardır: RS232 / UART, I²C ve SPI. Seri kod çözme modülü "SA-DS1000Z" bu sayfada "aksesuarlar" sekmesi altında mevcuttur.
Resim: İleri Matematik

İleri Matematik

DS1000Z serisi osiloskoplar, karmaşık sinyal hesaplamalarını önceden tanımlanmış formüllerle oldukça basit bir şekilde çözmesini sağlayan modern ve gelişmiş bir matematik sistemiyle birlikte gelir.
Resim: Maskeli Geçer / Başarısız Testleri

Maskeli Geçme / Başarısızlık Testleri

Başarılı / başarısız testi, iletişim ağları gibi çeşitli ortamlarda sorun giderme için kullanılabilir.
Resim: İstatistiklerle otomatik ölçümler

İstatistiklerle otomatik ölçümler

Osiloskop, yükselme ve düşme süresi, genlik, darbe genişliği, görev döngüsü ve çok daha fazlası gibi beş adede kadar parametreyi eşzamanlı olarak ölçer ve her parametre için istatistikleri gösterir (maksimum, minimum ve ortalama değerler).
Resim: Yerleşik 2 CH Dalga Biçimi Oluşturucu (yalnızca DS1000Z-S Sürümü)

Yerleşik 2 CH Dalga Biçimi Oluşturucu (yalnızca DS1000Z-S Sürümü)

Bu cihazların DS1000Z-S Versiyonları, 14 Bit çözünürlük, 25 MHz bant genişliği ve 200 MSa / s örnekleme hızına sahip yerleşik bir 2 kanallı arbiträry dalga formu üreteci sunar.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR