Rigol DS2102A 100MHz 2 Kanal Dijital Hafızalı Osiloskop
Rigol DS2102A 100MHz 2 Kanal Dijital Hafızalı Osiloskop

Rigol DS2102A 100MHz 2 Kanal Dijital Hafızalı Osiloskop (RİGOL-DS-2102-A)

0,00
Fiyat : ₺31.626,03(KDV Dahil)

Rigol DS2102A 100MHz 2 Kanal Dijital Hafızalı Osiloskop
 

Rigol DS2102A yüksek kaliteli ve performanslı, 100MHz, 2 Kanallı, Dijital Hafızalı Osiloskoptur.
Bu yüksek performans, sadece gerçek zamanlı anlık sinyali yakalamak için değil, aynı zamanda tekrarlanan sinyal ayrıntıları gözlemlemek sağlamaktadır.
DS2102A’ nin 50.000 wfms / s tarama hızı kullanıcılar için anlık sinyallerin ve anormal sinyallerin daha hızlı yakalanmasını kolaylaştırır.

- 14Mpts standart Hafıza derinliği 56Mpts Opsiyonel artırılabilir hafıza derinliği.
- Düşük gürültü seviyesi, Dinamik Aralığı ( Dynamic Range) : 500uV/div ~ 10V/div arasında
- 2GSa/s Gerçek Zamanlı örnekleme oranı
- 50,000 wfms/s 'e kadar Dalgaformu Yakalama Hızı
- 65,000 Ekran görüntüsüne kadar gerçek zamanlı hardaware dalgaformu kaydedicisi, tekrar gösterme ve analiz fonksiyonu (Standart)
- Yenilkçi Ultravision Teknolojisi
- Standart seri veri yolu (Serial Buses) tetikleme : RS232/UART,I2C,CAN ve Flexray
- 8 inç TFT ( 800 x 480) WVGA
- Satndart 3 Yıl Garanti Süresı
Rigol Osiloskopları kalite olarak dünyadaki en iyi markalardan biridir. Ayrıca test ve ölçü cihazları konusunda kendisi AR-GE yapan sınırlı sayıdaki üreticilerden biridir.
*Kullanıcı hataları hariçtir

 

Özel Özellikler

Resim: Mükemmel doğruluk, düşük gürültü girişi

Mükemmel doğruluk, düşük gürültü girişi

Rigol tarafından yeni geliştirilen ölçüm giriş aşaması sayesinde DS2000A çok küçük sinyalleri ölçebilmektedir. Dikey çözünürlük, bölüm başına 500uV (0,5 mV) ile başlar. Ekran görüntüsü, yetersiz 1 milivolt kare dalga sinyalinin (sarı) ölçümünü göstermektedir.
Resim: Mükemmel frekans tepkisi tasarımı

Mükemmel frekans tepkisi tasarımı

Yeni ölçüm giriş aşamaları, frekans yanıtında bile neredeyse mükemmel şekilde davranır. Ekran görüntüsünde yükselme süresi sadece 1,4 nanosaniye olan ve genliği yaklaşık 5 milivolt olan bir sinyal görüyorsunuz. Aşma% 5'in altında.
Resim: Daha Derin Bellek (14 Mpts / 56 Mpts)

Daha Derin Bellek (14 Mpts / 56 Mpts)

Rigol DS2000A osiloskopları 14 milyona kadar ölçüm noktası saklayabilir. Daha fazla ayrıntı elde etmek ve ölçüm noktaları arasında gezinmek için yakalanan dalga formlarının seçilen bir bölümünü yakınlaştırabilirsiniz. İsteğe bağlı bellek modülü MEM-DS2 ile 56 milyon veri noktası bile mevcuttur. Bellek genişletme modülü "MEM-DS2" bu sayfada "aksesuarlar" sekmesi altında mevcuttur.
Resim: Gerçek zamanlı dalga formu kaydı, tekrar oynatma, analiz

Gerçek zamanlı dalga formu kaydı, tekrar oynatma, analiz

Rigol DS2000A Osiloskopun çok yüksek örnekleme hızı ve büyük bellek, saniyede 50.000'e kadar dalga formu kaydetmeyi mümkün kılar. Kaydedilen dalga biçimleri rahatlıkla görüntülenebilir ve analiz edilebilir.
Resim: Çok Seviyeli Yoğunluk Derecelendirme Ekranı

Çok Seviyeli Yoğunluk Derecelendirme Ekranı

"Çok Seviyeli Sınıflandırma Yoğunluğu" ekranı ile, çok sayıda ölçüm değerine sahip kapsamlı sinyal özellikleri de tamamen görüntülenebilir.
Resim: Seri veri yolu tetikleme fonksiyonları (RS232, I²C, SPI)

Seri veri yolu tetikleme fonksiyonları (RS232, I²C, SPI)

Seri veri yolu sistemlerinde tetikleme (RS232 / UART, I ² C ve SPI) zaten dahil edilmiştir.
Resim: Seri veri yolu kod çözme işlevi

Seri veri yolu kod çözme işlevi

Opsiyonel "SD-DS2 Kod Çözme Kiti" ile farklı seri veri yolu sistemlerinin seri veri paketleri analiz edilebilir, kodu çözülebilir ve doğrudan bayt değerleri olarak görüntülenebilir. Desteklenen protokoller şunlardır: RS232 / UART, I²C ve SPI. Seri kod çözme modülü "SD-DS2" bu sayfada "aksesuarlar" sekmesi altında mevcuttur.
Resim: Kapsamlı tetik fonksiyonları

Kapsamlı tetikleme fonksiyonları

Rigol DS2000A osiloskopları, profesyonel bir kullanım sağlayan kapsamlı tetik seçenekleri sunar. Özel tetikleyici "Windows", "Nth Edge", HDTV, gecikme, zaman aşımı, süre ve USB, bu sayfada "Aksesuarlar" sekmesi altında bulunan isteğe bağlı "AT-DS2 Gelişmiş Tetikleyici" modülüyle kullanılabilir.
Resim: Runt Tetikleyici

Runt Tetikleyici

"Runt trigger" modunda, osiloskop cüce darbeleri tetikleyebilir. Cüce darbeler, tam genliğe ulaşmayan kısa darbelerdir. Bu tetik modu için üç voltaj eşiği tanımlanabilir (örneğin,% 10,% 50 ve% 90). Sinyal bir yönde ilk iki eşiği geçerse ancak üçüncüye ulaşmazsa, tetik ateşlenir.
Resim: İleri Matematik

İleri Matematik

DS2000A serisi osiloskoplar, karmaşık sinyal hesaplamalarını kullanıcı tanımlı formüllerle oldukça basit bir şekilde çözmesini sağlayan modern ve gelişmiş bir matematik sistemiyle birlikte gelir.
Resim: Maskeli Geçer / Başarısız Testleri

Maskeli Geçme / Başarısızlık Testleri

Başarılı / başarısız testi, iletişim ağları gibi çeşitli ortamlarda sorun giderme için kullanılabilir. Özellikler: Kullanıcı tanımlı maskeler, Başarılı / Başarısız sayıları, Başarısız Olduğunda Durdur, Başarısız Alarmı
Resim: İstatistiklerle otomatik ölçümler

İstatistiklerle otomatik ölçümler

Osiloskop, yükselme ve düşme süresi, genlik, darbe genişliği, görev döngüsü ve çok daha fazlası gibi beş adede kadar parametreyi eşzamanlı olarak ölçer ve her parametre için istatistikleri gösterir (maksimum, minimum ve ortalama değerler).
Resim: Keyfi 2 Kanallı Dalga Biçimi Oluşturucu

Keyfi 2 Kanallı Dalga Biçimi Oluşturucu

DS2000A-S serisi osiloskoplar, 25 MHz'e (sinüs) kadar sinyaller için entegre bir 2CH keyfi dalga formu üretecine sahiptir. 5 Vpp genlik ve 200 MSa / s'ye kadar örnekleme hızı. Sinyal çıkışları cihazın arka tarafındadır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR