Rigol DS2202A 2 Kanal 200MHz Dijital Osiloskop
Rigol DS2202A 2 Kanal 200MHz Dijital Osiloskop

Rigol DS2202A 2 Kanal 200MHz Dijital Osiloskop (RİGOL-DS-2202-A)

0,00
Fiyat : ₺38.189,93(KDV Dahil)

Rigol DS2202A 2 Kanal 200MHz Dijital Osiloskop


Rigol DS2202A yüksek kaliteli ve performanslı, 200MHz, 2 Kanallı, Dijital Hafızalı Osiloskoptur.
Bu yüksek performans, sadece gerçek zamanlı anlık sinyali yakalamak için değil, aynı zamanda tekrarlanan sinyal ayrıntıları gözlemlemek sağlamaktadır.
DS2102A-S’ nin 50.000 wfms / s tarama hızı kullanıcılar için anlık sinyallerin ve anormal sinyallerin daha hızlı yakalanmasını kolaylaştırır.

- 14Mpts standart Hafıza derinliği 56Mpts Opsiyonel artırılabilir hafıza derinliği.
- Düşük gürültü seviyesi, Dinamik Aralığı ( Dynamic Range) : 500uV/div ~ 10V/div arasında
- 2GSa/s Gerçek Zamanlı örnekleme oranı
- 50,000 wfms/s 'e kadar Dalgaformu Yakalama Hızı
- 65,000 Ekran görüntüsüne kadar gerçek zamanlı hardaware dalgaformu kaydedicisi, tekrar gösterme ve analiz fonksiyonu (Standart)
- Yenilkçi Ultravision Teknolojisi
- Standart seri veri yolu (Serial Buses) tetikleme : RS232/UART,I2C,CAN ve Flexray
- 8 inç TFT ( 800 x 480) WVGA
- Satndart 3 Yıl Garanti Süresı
Rigol Osiloskopları kalite olarak dünyadaki en iyi markalardan biridir. Ayrıca test ve ölçü cihazları konusunda kendisi AR-GE yapan sınırlı sayıdaki üreticilerden biridir.
 
Mükemmel İsabet, Düşük Gürültülü Giriş
DS2000A serisi osiloskoplar, Rigol tarafından yeni geliştirilm ölçümlendirme giriş katı sayesinde çok küçük boyutlu sinyalleri b detaylıca ölçebilir. Dikey çözünürlük, 500 uV (0.5 mV) seviyesind başlar. Yandaki resimde de görüldüğü gibi, 1 mV değerindeki bir ka dalga bile, açık ve net bir şekilde görüntülenebilir.
Mükemmel Frekans Cevabı
Bahsi geçen yeni ölçümlendirme giriş katı ile, sinyallerin transie frekans cevaplarını en hassas şekilde görüntüleyebilirsiniz. Yanda resimde gördüğünüz sinyalin yükselme zamanı yalnızca 1.4 nanosaniy genliği ise yaklaşık 5 milivolttur.
Derin Hafıza
Bu ürün ile, 14M noktayı detaylıca inceleyebilir, yakalan dalgaformundan örnek alablirsiniz. Opsiyonel hafıza modülü ile (MEMDS2) bu rakam 56M’ a çıkabilir.
Gerçek Zamanlı Dalgaformu Kaydı, Yeniden Oynatma ve Analiz
Yüksek örnekleme oranıyla Rigol DS2000A, güçlü belleğinin yardımıyla saniyede 50000 dalgaformunu kaydedebilir. Kaydedilen b dalgaformları, görüntülenebilir ve analiz edilebilir.
Hassasiyet Ölçümlendirme Ekranı
Kompleks sinyal karakteristikleri ve, yüksek çözünürlük gerektiren tü değerler, tamamıyla ekrana yansıtılabilir.
Serial Bus tetikleme fonksiyonları (RS232, IIC ve SPI)
Cihaz içeriğinde, seri bus sistemleri ile tetikleme mevcuttur.
Serial Bus Decoding Fonksiyonu
Opsiyonel "SD-DS2 Decoding Kit” ile, serial bus sistemlerin analizini yapabilir, decode edebilir ve direk olarak byte değerleriy görüntüleyebilirsiniz. RS232/UART, IIC ve SPI protokolleri destekler. Aksesuarlar sekmesinde bu ürünü inceleyebilirsiniz.
Çok Sayıda Tetikleme Seçeneği
Rigol osiloskopları, profesyonel kullanım için sayıca çeşitli tetiklem seçenekleri sunar. Haricen, özel tetikler (Windows, Nth Edge, Dela Timeout, Runt, RS232/UART, IIC ve SPI) opsiyonel olarak "ADS1000Z Advanced Trigger” ürünüyle elde edilebilir. Aksesuarl sekmesinde bu ürünü inceleyebilirsiniz.
Runt Trigger Modu
Bu modda, osiloskobunuz, tepe noktalarda oluşan osilasyonlar tetiklemesini de yapar. Bu osilasyonlar, hiçbir zaman tam genli ulaşamayan kısa darbekerdir. Bu tetikleme modu için, 3 ayrı gerili threshold değeri tanımlanabilir, örnek olarak %10, %50 ve %90 olar belirlediğiniz threshold değerlerinde, sinyaliniz ilk iki değeri aş üçüncü değere ulaşamazsa, cihaz tetiklemeyi gerçekleştirir (trigg fire.).
İleri Düzey Matematiksel İşlemler
DS2000A sersi osiloskoplar, önceden tanımlı formülleriyle komple sinyalleri çözebilen modern ve kaliteli ileri düzey matematik sistemiy donatılmışlardır.
Maskelenmiş Pass/Fail Testi
Pass/Fail testi, haberleşme ağları ve hatları gibi çeşitli çevres etmenlerin sorunlarını çözmek için kullanılabilir.
İstatistiki Otomatik Ölçümlendirme
Bu cihaz, aynı anda 5 parametreye kadar (rise-fall, genlik, dar genişliği, duty cycle ve çok daha fazla parametre) ölçümü simulta yapar, ve her bir parametre için ayrı ayrı istatistiki veriyi tutar görüntüler.
Kullanıma Hazır 2 CH. Dalgaformu Jeneratörü
Bu cihaz, kullanıcıya 2 kanallı, 14 bit çözünürlüklü, 25 MHz bantgenişliğine ve 200 MSa/s örnekleme oranına sahip bir dalgaformu jeneratörünü kullanıma sunar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR