CLASS 927 I Class Isı Ayarlı Analog Havya, 60 W gücü ve geniş sıcaklık aralığı ile elektronik devre montajları ve onarımlarında güvenilir, kullanışlı ve dayanıklı bir lehimleme çözümü sunar.
ROTHENBERGER
65000 ROTEST Kaçak Arama Spreyi 400 ml
Gazları tespit eder (örn. doğal gaz, yanıcı gazlar, hava)
Sızıntı tespit spreyi, yaygın olarak kullanılan yanıcı gazlara ve soğutuculara karşı nötrdür. Köpük oluşumu dışında başka bir reaksiyon gerçekleşmez.
Benzer seçenekler için tüm lehimleme, kaynak ekipmanları kategorimize, markanın diğer ürünleri için tüm Rothenberger modelleri sayfasına göz atabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.