Testo 160 IAQ Karbondioksit Sıcaklık ve Nem Kayıt Cihazı
Testo 160 IAQ Karbondioksit Sıcaklık ve Nem Kayıt Cihazı

Testo 160 IAQ Karbondioksit Sıcaklık ve Nem Kayıt Cihazı (TESTO-160-IAQ)

0,00
Fiyat : ₺31.759,32(KDV Dahil)

Testo 160 IAQ Karbondioksit Sıcaklık ve Nem Kayıt Cihazı

Testo 160 IAQ ölçüm cihazı; hava kalitesini güvenilir bir şekilde izleyen, iç ortam iklimini en iyi şekilde ayarlamaya yardımcı olan hassas hava kalitesi ölçüm cihazıdır. İç hava kalitesinin, insanların sağlığı ve refahı üzerinde çok önemli bir etkisi vardır. Sağlıksız iç hava uyuşukluk yaratabilir veya konsantrasyon eksikliğine yol açabilir. İç ortam iklimini optimize etmeye yardımcı olması için, kablosuz veri kayıt cihazı testo 160 IAQ ile iç hava kalitesini güvenilir şekilde izleyebilirsiniz.
 

Testo 160 IAQ Ölçüm Cihazı Özellikleri

• Testo 160 IAQ modeli ölçüm cihazı; iç hava kalitesini izlemek için mükemmel bir cihazdır.
• Entegre sıcaklık, nem, CO2 ve atmosferik basınç sensörleri sayesinde tüm odalardaki iklim şartlarını doğru şekilde tespit eder. Uzun süreli ölçümleri de herhangi bir zorluk olmadan gerçekleştirebilir.
• Testo 160 IAQ modeli ölçüm cihazının verileri, veri kayıt cihazı tarafından WLAN aracılığıyla doğrudan Testo Bulut' a kaydedilir. Sınır değerler aşılırsa, alarm fonksiyonu sayesinde hemen e-posta veya (isteğe bağlı olarak) SMS ile bildirilir. Tüm ölçüm değerlerine ve analiz fonskiyonlarına istediğiniz zaman ve her yerden internete bağlanabilen bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayardan erişebilirsiniz.
• Testo 160 IAQ’ nun küçük boyutları (82 x 117 x 32 mm) ve sade tasarımı herhangi bir odaya kolayca yerleştirilmesini sağlar.
• Testo Bulut, testo 160 veri kayıt cihazı ailesinin temel çalışma öğesidir. Ayrıntılar aşağıda belirtilmiştir.
• Yaşadığımız evlerde ve iş yerlerinde dahi sürekli olarak iç hava kalitesinin kontrol edilmesi gerekir. Testo 160 IAQ cihazının en büyük özelliği hassas ve profesyonel olarak niteleyebileceğimiz bir cihaz olmasıdır. Hassas eserlerin sergilendiği müzelerde ve sergilediği dahi kullanılabilir. 
• Anlık ölçüm değerleri, limit değer aşımları ve kalan pil ömrü cihazın ekranından görüntülenebilir.
• Renkli LED’ler trafik ışığı sistemindeki renk prensibi ile hava kalitesini gösterir. Limit değerleri kişiselleştirilebilir. 
• Kablosuz veri kayıt cihazının dahili veri kayıt kapasitesi 40.000 ölçüm değeridir ve cihazın gövdesi IP20'ye göre korunmaktadır.
• Testo 160 IAQ cihazının şebeke elektriği ile çalıştırılması en idealidir. Ancak, standart pillerle de çalıştırılabilir. Piller ile çalışırken pillerin yaklaşık 1 haftalık ömrü vardır ve piller istenilen zamanda kullanıcı tarafından değiştirilebilir.
• En çok kullanıldığı alanlar hassas ve profesyonel bir takip yapılmak istenen alanlardır. Bunlara örnek olarak; müzeler, okullar, üniversiteler, toplantı odaları, galeriler, sergiler ve benzeri alanlar örnek olarak gösterilebilir. 
• Opsiyonel olarak satılan bir kapak ile; müze, galeri, sergi gibi ortamlarda, cihazın dikkat çekmemesi sağlanarak çevreye uyum sağlanabilir.

 

Testo 160 IAQ ve Testo Bulut Özelliği Kullanımı 

Testo Bulut, testo 160 IAQ veri kayıt cihazı ailesinin temel en önemli çalışma öğesidir. Testo 160 IAQ datalogger cihazının ölçüm verilerini mevcut bir WLAN ağı üzerinden Testo Bulut' ta depolamak için kullanabilirsiniz. Burada kablosuz veri kayıt cihazlarınızı yapılandırabilir, limit değer alarmlarını ayarlayabilir ve ölçüm verilerinizi analiz edebilirsiniz.

Testo Bulut'a erişebilmek için önce www.museum.saveris.net adresine kaydolmanız gerekir. Sistemi kurmak basittir ve herhangi bir tarayıcı ile bu işlemi yapabilirsiniz.

Tercih edilen fonksiyon aralığına bağlı olarak, Testo Bulut'un kullanımı için; ücretsiz Temel veya daha kapsamlı Gelişmiş fonksiyon seçenekleri arasında seçim yapmanız gerekir. Örneğin; Gelişmiş fonksiyonu kullanarak hesap başına en fazla 10 kullanıcı oluşturabilir ve sınır değerler aşıldığında bir SMS alarmı ayarlayabilirsiniz.

 

Teslimat kapsamı


•    Kablosuz veri kayıt cihazı testo 160 IAQ
•    Ücretsiz Bulut erişimi dahildir. (Temel işlevler)
•    USB şebeke ünitesi
•    Piller (4 x AAA mikro alkalin manganez)
•    Duvar konsolu, kilit açma aleti ve yapışkan bant dahildir.
•    QR kod etiketi
•    Fabrika üretici test sertifikası
•    Kısa talimatlar


 

Nem - kapasitif

Ölçüm aralığı

0 … 100 %rF (non-condensing)

Doğruluk

±2,0 %rF ’ de +25 °C ve 20 … 80 %rF

±3,0 %rF ’ de +25 °C ve < 20 ve > 80 %rF

±1,0 %rF histerezis

±1,0 %rF / yıl sapma

Çözünürlük

0,1 %rF

Mutlak basınç

Ölçüm aralığı

600 … 1100 mbar

Doğruluk

±3 mbar ’ de +22 °C

Çözünürlük

1 mbar

Ortam CO₂

Ölçüm aralığı

0 … 5000 ppm

Doğruluk

±(50 ppm + 3 % ölç.değ.) ’ de 25 °C

Harici güç kaynağı olmadan:

±(100 ppm + 3 % ölç.değ.) ’ de 25 °C

Çözünürlük

1 ppm

Sıcaklık

Ölçüm aralığı

0 … +50 °C

Doğruluk

±0,5 °C

Çözünürlük

0,1 °C

Genel teknik bilgiler

Ağırlık

269 g

Boyutlar

117 x 82 x 32 mm ((LxWxH))

Çalışma sıcaklığı

0 … +50 °C

Gövde

PC - ABS

Koruma sınıfı

IP 20

Product colour

white

Ölçüm hızı

Bulut lisansına bağlıdır; Temel: 15 dk ... 24 sa / Gelişmiş: 1 dk ... 24 sa

Veri iletim sıklığı

Bulut lisansına bağlıdır; Temel: 15 dk ... 24 sa / Gelişmiş: 1 dk ... 24 sa

WLAN bağlantı

Desteklenen kablosuz LAN standartları: IEEE 802.11 b/g/n and IEEE 802.1X; Olası şifreleme yöntemleri: WPA2 Kurumsal: EAP-TLS, EAP-TTLS-TLS, EAP-TTLS-MSCHAPv2, EAP-TTLS-PSK, EAP-PEAP0-TLS, EAP-PEAP0-MSCHAPv2, EAP-PEAP0-PSK, EAP-PEAP1-TLS, EAP-PEAP1-MSCHAPv2, EAP-PEAP1-PSK, WPA Kişisel, WPA2 (AES), WPA (TKIP), WEP

Alarm sinyali

LED (traffic light function: red, yellow, green)

Batarya ömrü

1 yıl

Ekran tipi

LCD

Güç kaynağı

4 x AA pil 1.5 V, alternatif olarak USB bağlantısı ile şebeke ünitesi

Arayüz

USB

Radio range

100 m

Hafıza

32.000 Tüm kanalların toplamı

Depolama sıcaklığı

0 … +50 °C

Dimension display

55 x 42 mm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR