Testo 606-2 Ahşap Beton Nem, Hava Nem ve Sıcaklık Ölçer
Testo 606-2 Ahşap Beton Nem, Hava Nem ve Sıcaklık Ölçer

Testo 606-2 Ahşap Beton Nem, Hava Nem ve Sıcaklık Ölçer (TESTO-606-2)

0,00
Fiyat : ₺9.497,16(KDV Dahil)

Testo 606-2 Ahşap Beton Nem, Hava Nem ve Sıcaklık Ölçer
 

Testo 606-2 nem ölçer cihazı; ahşap ve yapı malzemelerinin nem ölçümünün yanı sıra aynı anda ortamdaki havanın sıcaklık ve nem değerlerini ölçebilen hassas ölçüm cihazıdır.

 

TESTO 606-2 NEM ÖLÇER CİHAZININ ÖZELLİKLERİ

- Testo 606-2 zemin nem ölçer cihazı, cep tipi, kullanımı kolay bir nem ölçüm cihazıdır.
- İki problu bu ahşap nem ölçer, işlerinizi daha kolay ve verimli şekilde yapmanız için tasarlanmıştır.
- Nem ölçümü yapılırken, menüden seçilen cihazın niteliğine göre yüzdesel olarak nem ölçümü ekrandan hassas şekilde görüntülenir.
- Duvar nem ölçümü, ahşap yüzeylerin ölçümü, zemin rutubet ölçümü, çimento nem ölçümü, havanın sıcaklık ve nem ölçümü Testo 606-2 modeli ile kolaylıkla ölçülebilmektedir.
Testo 606-1 cihazı ile de ölçülen ahşap (kayın, ladin, karaçam, huş ağacı, kiraz, ceviz, meşe, çam, akçaağaç, dişbudak ağacı, douglas köknar, meranti) ve yapı malzemelerine (çimento şapı, beton, anhidrit şap, çimento harcı, kireç harcı, alçı, tuğla) ek olarak 606-2 cihazında havanın sıcaklık ve nem değerleri de ölçülebilmektedir.
- Testo 606-2 cihazının 606-1 den farklarından bir diğeri de çiğleşme noktası hesabı ve yaş termometre sıcaklığı ölçümü yapabilmesidir.
- 606-2 cihazında ortam sıcaklık ve nem ölçülebilmesinin faydası; ahşabın sadece rutubet içeriğini değil, aynı zamanda depolama alanındaki bağıl nemi de ölçebilmesidir. Elde ettiğiniz bu bilgiler ile; kolay bir şekilde depolama sıcaklıklarının ideal olduğunu ya da ayarlanması gerektiğini anlayabilirsiniz.
- Testo 606-2 ahşap rutubet ölçer; ahşap ve yapı malzemelerindeki nem içeriğini, malzemeye sıkıca tutturulmuş iki problu elektrotlar ile ölçer.
- Bu tahta ve beton nem ölçer ile, yaptığınız  ölçümlerdeki değerleri rahat okuyabilmeniz için HOLD özelliği bulunmaktadır.
- Testo 606-2 ile ölçüm yaparken ışığın az olduğu veya hiç olmadığı ortamlarda cihazı kullanabilmeniz için  ekran aydınlatması bulunmaktadır.
- Cihaz ile birlikte; taşıma askısı, kemere tutturma kiti, koruyucu başlık ve pil kutudan çıkmaktadır.



 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ölçüm Aralığı Nem 0 … 54 %
Hassasiyet Nem ±1 %
Çözünürlük 0.1
Ölçüm Sıklığı 1 sn
Çalışma Sıcaklığı -10 … +50 °C
Saklama Sıcaklığı -40 … +70 °C
Güç Kaynağı 2 adet AA batarya
Ağırlık 90 gr
Ebat 119 x 46 x 25 mm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR