Benzer Ürünler
Ht-İtalia Mercury True rms Termal Multimetre
Ht-İtalia Mercury True rms Termal Multimetre

Ht-İtalia Mercury True rms Termal Multimetre (HT-ITALIA-RMS)

0,00
Fiyat : ₺0,00(KDV Dahil)

Dahili kızılötesi kamera ile profesyonel multimetre + F3000U AC esnek kelepçe ile 30/300/3000A tam ölçekli

Dahili kızılötesi kameralı profesyonel multimetre
CIVA i s  edebilen TRMS dijital multimetre  ölçüm  AC / DC voltaj  a kadar  1000V ,  AC / DC  akım  kadar  10A  hem de  K tipi probu ile direnç, süreklilik testi, diyot testi, frekans, kapasitans ve sıcaklık . Diğer önemli fonksiyonlar  AC ve DC  hesaba katılması modu  DC  çakışan bileşenleri  AC  sinyali ve  akım ÖLÇME standart ve esnek dönüştürücü kelepçeleri (sağlanan aksesuar F3000U) ile t. 
A kamera  80x80pxl  çözünürlükte  inşa edilmiştir  içeride Test edilen maddenin termal ve elektriksel değerlerinin eşzamanlı okunması. 
MERCURY  , her bir parametrenin kayıtlarını gerçekleştirme  ve  kaydetme  ve değerlerin diyagramını gösterme yeteneğine sahip Data Logger  işlevi  ile sağlanır  .  Enstantaneler, aksesuar olarak verilen bir mikro SD kart içerisinde BMP formatına kaydedilebilir ve Bluetooth, HTMercury APP aracılığıyla mobil cihazlarla (tablet / akıllı telefon) bağlantıya izin verir ve  ölçüm sonuçlarını paylaşmak için raporlar oluşturur  .  Cihaz, CAT IV 600V veya CAT III 1000V'e göre çift yalıtım korumalı  IEC / EN61010-1  güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlanmıştır  . MERKÜR

 
 Analog çubuk grafik LCD  ile donatılmıştır  ve her bir fonksiyon döner anahtar ile seçilebilir. Ek fonksiyonlar arasında   görüntülenen verileri tutmak için  HOLD  , dahili şarj edilebilir pili korumak için MAX / MIN, PEAK ve Otomatik Güç KAPALI özelliği bulunur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR